søndag den 18. marts 2012

GenbrugsfundI fredags var havde jeg et ærne i anden by og selvfølgelig skulle jeg da forbi de lokale genbrugsbutikker. Jeg er stolt da jeg faktisk begrænsede mig til kun at købe 4 ting, men 4 skønne ting som jeg virkelig er glad for.
Jeg elsker bare tallerkenrækker og dennne er tiltænkt Valdemars værelse. Jeg har godt nok allerede en stående i gagagen som var tiltænkt til ham men denne har bare en bedre størrelse og 2 rækker, så der rigtg er plads til bøger. Planen er at den skal males gul, men først når han bliver lidt ældre og vi får flyttet rundt på hans værelseDette junior sengesæt taler for sig selv, er gude skønt og man kan da kun komme i total sommer stemning og det er da lige hvad man trænger til på sådan en regnvejrsdag.

2 kommentarer:

 1. Du er fandeme så heldig med alle dine fund Vera!
  Jeg ønsker mig sådan en tallerkenrække men her i kbh ved de sgu godt, hvad de vil tage for det..
  Kaysa har en tallerkenrække på sit værelse som jeg fandt i Frederikssund for 100 år siden og dengang malede jeg den turkis, fed farve men den har bare ikke den helt rigtige størrelse til alle hendes bøger..

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal jo være fordele at bo på landet. Skal nok have dig i tankerne hvis jeg ser en billig pæn tallerkenrække en dag:)

   Slet