tirsdag den 21. august 2012

weekendens loppefund


Søndagen har stået på loppemarked på Ingerslevs i Århus. Der er blevet solgt godt ud af gamle gemmen og selvfølgelig kunne jeg ikke helt lade være med at købe lidt til mig selv.
Endnu en skøn bøjle, en orange Erik Kold krydderibøtte til samlingen og et bogstav. Bogstavet V passer perfekt til Valdemar og Vera og til 5 kr kunne jeg da ikke gå forbi denne.
Vattæppet fik jeg for 25 kr, gad ikke prutte om prisen for tæppet er i flot stand og dejlig let lige til at putte i på sofaen. 


Lidt børnetøj blev det også til, priser fra 5-30 kr pr stk er da lige til at holde til.
Jeg elsker at købe brugt børnetøj, jeg er ikke så øm over det som hvis jeg havde givet fuld pris for det og kan med god samvittighed smide det ud eller give det til genbrug når jeg ikke gider se på det mere.

7 kommentarer:

 1. VIRKELIG nogle fede fund :o) Super fin krydderibøtte og så endda i orange. Synes gerne man falder over de hvide eller brune.

  Og ja, bøjlen er jo som alle dine andre bøjler super lækker :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne bare heller ikke stå for krydderibøtten, den står nu fint på den gule tallerkenrække:)

   Slet
 2. Heldige dig Vera, det er da nogen super fund!
  Var der da bare ikke så langt til Århus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Nej det er ikke fordi det føles så langt til Århus, har boede der så keder turen alt for godt, man dagen bliver lang når man kører hjemmefra kl 6.00 og først er tilbage igen kl 18.00. Det er dog det hele vær:)

   Slet
 3. Hey, et fedt vattæppe dine fine loppefund ligger på!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker:) kunne heller ikke stå for det selvom jeg ikke mangler vattæpper... Det var en ældre dame der havde lagt hendes ting der skulle sælges på det og sidst på dagen skulle alt væk ink. tæppet, så haps til mig.

   Slet
 4. Bortset fra V'et havde jeg købt hver eneste af de ting, hvis jeg havde været på markedet (og var der før dig!)! Det var da en fin fangst!
  Jeg samler ellers ikke på Kold-bøtter, men de helt små er så nuttede, at jeg en dag vil købe en, hvis prisen er god.
  Vattæppet er jeg ekstra misundelig på! Både farverne og motivet er da helt perfekt! Så hvis du en dag får for mange tæpper og vil sælge dette, må du gerne tænke på mig. :)

  SvarSlet