mandag den 6. august 2012

Projekt tallerkenrække til børneværelset


For noget tid sigen købte jeg denne tallerkenrække i genbrug og nu er den blevet malet. 4 gange gul maling og så er jeg tilfreds. Man skal stadig se træets struktur igennem malingen og det syntes jeg giver en vis charme.

Alle bøgerne har jeg fundet på loppemarkeder og længe før vi offentliggjorde Valdemars navn havde jeg købt bogen "Valdemar som havde 7 liv". Jeg har nemlig altid som barn ærget mig over at man ikke kunne finde nogle ting med mit navn på (altså lige foruden de kiksede krus man kan købt på tankstationer ved de tyske motorveje...) .

Træ legettøjet er en gave Valdemar fik i sidste, "Familien på turen" af Kay Bojesen. Min mor var på Ingerslevs og sælge lidt ud sammen med en veninde + dennes mors kussine på 80+ og hun syntes at Valdemar skulle have denne. Pænt tak siger jeg, der er ikke noget som gammelt legetøj med historie.

3 kommentarer:

 1. For et par timer siden sad jeg og savlede over din smukke tallerkenrække - og så især nu hvor den er blevet solgul. SÅ godt ser den ud!

  Og tænk engang. I storskraldscontaineren lå en stort set identisk tallerkenrække til mig nu her til aften. Åh storskraldslykke :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkertr fundt, så nu må du jo bare gang med malepenslen. Jeg er rigitg glad for den gule farve og det er helt sikkkert ikke det sidste jeg får malet gult.

   Slet
 2. Hvor er den flot!
  Jeg kunne male stort set alt gult! Men på et tidspunkt begynder det nok at se lidt overdrevet ud. :D

  Bojesen-bilen er jeg lidt pjattet med. Sikke en flot gave til Valdemar!

  SvarSlet