søndag den 16. september 2012

Nye gryder


For et par weekender siden var jeg og min mor afsted til bagegerumsmarked, og anden gang vi var runds spottede mine øjne disse to Cathrineholm gryder. Mine øjne var som magneter på dem og da prisen var rigtig slog jeg til. Jeg gik hele dagen, og går stadig og beundrede dem og de er virkelig nogle af de bedste lopper jeg har fundet.
Nu står de i køkkenet og pynter indtil jeg finder ud af hvordan de skal bruges eller om de bare er pænest hos andre og ikke mig....
En ting er sikker at min Cathrineholm kedel passer perfekt til mig og ind i min køkken.

5 kommentarer:

 1. Jeg forstår godt dine øjne. Synes lige pt. mine har samme tendens på dit indlæg her. Misundelse er en grim ting... Men en lille bitte smule misundelig må man gerne være, ikke ;o)

  Tillykke med dit fund!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, skal du have. For mig, er det helt ok at være lidt missundelig, det betyder jo blot at man får endnu mere lyst til genbrugsbutikker og loppemarkeder:)

   Slet
 2. Jeg synes faktisk din kedel er finest- måske fordi jeg har lidt svært ved helt at se hvad man skal bruge gryderne til.. på komfuret? Men fine er de og gode fund må jeg sige .-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er faktisk lige sådan jeg har det. Er måske ude i at se om jeg skal bruge dem til at plante blomster i, men endnu ikke helt overbevist.

   Slet
 3. De er da fine!!
  De kan jo bruges til induktion, så hvis de er fine indeni, tænker jeg, at de må være en glæde at lave mad i. Jeg har kun en enkelt gryde, der er så slidt (+ intet låg og ingen metalring), at den bare er til planter, men jeg er da lidt på udkig, når jeg er på loppemarked efter en brugbar gryde.
  Dem kan du sikkert lave god mad i! ;D

  SvarSlet