onsdag den 19. september 2012

Bøllerne/Bimserne/Monchhichi betræk til salg

 
I mine gemmer fandt jeg dette junior betræk og må bare erkende at jeg aldrig har haft den store relation til bøllerne, så vælger at sætte det til salg, så det kan komme et sted hen hvor det er ønsket.
Junior dynebetræk 150 kr, kan sendes for 30 kr 

7 kommentarer:

 1. Hej Vera
  Sikke fine loppe-børne-fund du har gjort i dag. Min henvendelse drejer sig dog om dette bølle/bimse betræk + Babybetræk nr. 26 på din stofside. Har du lyst at bytte med div. Andre stoffer, gerne i 15x15 størrelse - eller som større stykker. Jeg kan også undvære stykker af sove-Trine elefantstoffet i den nytrykte version i farverne lilla, gul og blå. Håber at høre fra dig. Hilsen Marlene (1i11e.1u11e@hotmail.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene.
   Tak skal du have:)
   Ang bølle/bimse betrækket så vil jeg helst kun sælge men vil gerne bytte bebybetrækket nr 26 for nogle nye Sove Trine elefanter hvis du har lyst.
   Kh Vera

   Slet
 2. Hej Vera
  Det var netop Bimse/Bællebetrækket, der var så dragende.....og da det er byttetid og ikke købetid i min økonomi, vil jeg tillade mig at hoppe fra. Beklager ulejligheden. Hilsen Mrlene

  SvarSlet
 3. Det er bare helt ok, du kan altid skrive hvis du fortryder:)
  Kh Vera

  SvarSlet
 4. Hej. Jeg vil gerne købe sættet, hvis det ikke er solgt? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Filur
   Beklager mit sene svar, har ofte tænkt på dig. Standen er pæn, jeg syntes billede viser det meget godt. Det er et junior dyne betræk uden pudebetræk desværre. Jeg holder det indtil jeg ved om du stadig er interesseret.
   Kh Vera

   Slet
 5. Glemte lige at spørge om standen og om der både er dyne og pude? :)

  SvarSlet