søndag den 15. april 2012

Ren retro:)

Dagen i dag har stået på lidt oprydning i garagen og puha hvor har jeg fået samlet mange ting den seneste tid. Kunne ikke lade være med at samle tingene og tage tage dette billede. Jeg bliver bare i så godt humør af alle de dejlige farver,

9 kommentarer:

 1. Hold da ellers fest en fin samling :o)

  Synes især stablen af Rosti æggebægre samt de orange papirordnere er super fine. Hvor har du mon fundet sagerne? Genbrugsbutikker eller loppemarkeder? En kombination måske...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Lidt sjovt med Rosti æggebægerne for havde først stablet dem i farver men så kom jeg i tanke om dit nyelige indlæg om æggebæger og der huskede jeg at det så så fint ud med de forskellige farver skiftevis:)
   Papirordnerne er fra et loppemarked og æggebægerne er fra loppemarkeder og genbrugsbutikker. Var så heldig at få de to beige og 2 bøjler i dag for 30 kr på et marked.

   Slet
 2. Den fine røde kagedame bringer i den grad minder frem...den havde vi altid pebernødder fra min oldemor i. Gad vide om min mor stadig har den, for så må jeg vist have fat i den! Tak for kigget i garagen...gid vores var lige så spændende ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt:), er jo egentlig lidt ærgeligt at alle mine ting ikke kan være i huset men vi har bare ikke pladsen så udvælger nøje hvad der kommer ind i huset...
   Hvor hyggeligt men kagekonedåsen, elsker bare ting med minder.

   Slet
 3. Den gule rosti kande ville klæde min røde og Orange rigtig godt. De to jeg har har henholdsvis kantet hældetud og rundet ud. Hvad er der på dem på fotoet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen du siger bare til hvis den skal gøre dine kander selvskab:)
   Der er kantet hældetud på de 3 kander på billede. Jeg fik en gang af vide på et marked at de gamle kander havde kantet hældettud og de nyere kander er med rund hældetud, men ved ikke om det er sant eller et billigt salgs trick.

   Slet
 4. Har lyst at købe alle 3... nå men kan se at den m rundet tuds gummering er nyere end den kantede og at logoet ser mere skråskriftagtigt ud på den gamle med kantet gud. Jeg har nogle pastelfarvede Margrethe skåle uden gummiring og med det gamle logo, så tror også de kantede er ældst.

  SvarSlet