fredag den 27. april 2012

Genbrugsfund

Dagen igår blev brugt på babysvømning og besøg i genbrugsbutikker. Valdemar er en rigtig vandhund, hvilket jeg tydeligt kan mærke på min krop i dag. Over 1 time var vi i vandet og han nød virkeligt at "blive svømmet/ført" rundt i bassinet.
Fik 2 fine Erik kold bøtter med hjem, den end dog uden låg men til en pris på 1 kr kan jeg da altid håbe jeg finder en anden bøtte hvor jeg kan bruge låget fra. Den firkantede passer lige ind til min samling.
6 Rösti æggebæger købte jeg også, de kommer med på marked sammen med de andre jeg har.
Det bedste køb var dog FDB stolen, syntes bare disse stole har sådan en charme

6 kommentarer:

 1. SUPER lækre fund! FDB's tremmestole har nemlig charme. Selv folk der ellers ikke er så vilde med mine andre "retro fund" synes om sådanne stole. Det er vist en klassiker, som de fleste synes om. Desværre gør det dem også super eftertragtede.

  En sælger på et loppemarked jeg var til sidste forår havde 4 stole, som skulle sælges til fordel for en idrætsforening. Men manden blev så glad for, at jeg kunne bruge stolene. Så han glemte at pengene gik til et godt formål og forlangte kun 25 kroner pr. stol.

  Nu står de og er ved at få en ny omgang maling. Så er de klar til mange års brug endnu :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja eftertrægtede må jeg da nok sige. Jeg så dem lige på marked i dag til 400 kr stk...
   Hvor fedt du fik dem så billigt, så dejligt at høre en god loppe historie:), er sikkert på at manden kunne fornemme at du kunne bruge dem og ikke bare var en krakilsk sælger.
   Mit bedste FDB stol kup var 2 stk for 30 kr men de var godt nok også noget medtaget med malingen...

   Slet
 2. Jeg har lige set sådan nogle rösti æggebægre (dog i en udefinerbar farve) i en genbrugsbutik, de er ret fine og jeg går og overvejer om jeg skal købe dem.. Rigtig fine sager :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg havde ikke været i tvivl hvis det var mig der så dem:) Men som jeg har set du har skrevet på din blog kan man jo ikke købe alt:) og ham der hjemme skal jo også have lidt plads:):O)

   Slet
 3. Gode sager- og skønt med en vandhund :-) så får man selv rørt nogle muskler man havde glemt- iøvrigt tillykke med at du har vundet giveaway hos Mum22 boys :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja må nok sige mine rygmuskler kan mærkes. Tak for den godt nyhed, havde slet ikke fået det tjekket endnu:)

   Slet