mandag den 30. juli 2012

Nyt til børneværelset


Jeg har længe været på jagt efter en børnestol til Valdemar og er forelsket i Hukit stolen, men men men min mand er ikke helt enig så måtte jo finde en anden stol. På Vorbasse marked faldt jeg så over disse børnestole.
Er virkelig glad for den hvide stol specielt da den passer super til vores FDB stole vi har i stuen. Gyngestolen kunne jeg bare ikke stå for, har længe gerne ville have en i voksen størrelse men grundet plads mangen (og mandens mening) er den ide droppet. Så nu måtte det blive en til Valdemar:) Tænker den skal males gul, men den er pæn i træet så indtil videre står den umalet og med en pude. Damen jeg købte stolen af fortalte at den var 35-40 år gammel og hendes datter fik den som barn.


Selv om jeg er mor til en dreng er der altså tider hvor jeg ikke kan stå for pige ting så for eksempel disse to ting.
Dukkesengen har jeg gang i og male, og planen er at den skal beklædes med tapet og derefter nok sælges. Viser et billede frem når jeg har det færdige resultat.
Dukkekravlegården har jeg faktisk kigget på i lidt tid da der står en magen til i en af de genbrugsbutikkerne jeg jævnligt kommer i, så til en pris på 20 kr slog jeg til. Også denne var ca 40 gammel og jeg tænker at den er super til at opbevare Valdemars legetøj i.


2 kommentarer:

  1. Drenge kan også putte bamsen eller en dukke i sengen. Det kan jeg se at de leger i børnehaven. Gyngestolen i gul bliver da bare sej.

    SvarSlet
  2. Ja det er o ved jeg godt og kan også ske han skal have den:) Bliver også mere og mere hook på at male gyngestolen gul, jo mere jeg tænker på det.

    SvarSlet