søndag den 22. juli 2012

Lopper fra Vorbasse marked :)


De sidste par dag har den stået på camping i Vorbasse til det årlige marked.
En super hyggelig tradition som altid er en del af min sommerferie.
Jeg har været til Vorbasse marked hvert år siden jeg blev født og har i sinde at den tradition vil jeg gerne føre videre til min søn. Så Valdemar har nydt campinglivet de sidste par dag, virkeligt hygget os med at kigge boder, spise de oblikatoriske kager og pizzasnegle som er en del af VM menuen.
Hele 3 dage har den stået på loppe shopping og nu hvor jeg er hjemme igen med alle lopperne er jeg super tilfreds. Der er kommet noget mere med hjem end jeg lige huskede jeg havde købt og ting jeg ikke lige vidste jeg manglede eller troede jeg kunne finde der. Lige nu kan jeg slet ikke vurdere hvad der er det bedste fund...
En af de ting som jeg kiggede efter fandt jeg dog ikke, eller det vil sige, at de jeg fandt var ikke til salg. Jeg vil så gerne finde et blomsteret campingbord, men nej ikke denne gang så må lede videre.  
De næste par dage kan I nok forvente lidt flere billeder af mine fund.
Gad vide om der er andre som også har været til vorbasse marked som viser deres fund frem...

8 kommentarer:

 1. Wauw det er godt nok ud som nogle gode fund!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, er også godt tilfreds:)

   Slet
 2. mums... det er super ud..
  KH Michelle

  SvarSlet
 3. Sikke en masse lopper du har taget med hjem!

  Det er vist et par år siden, jeg sidst var på Vorbasse marked, men der var jeg nu ikke så imponeret, desværre.

  Synes der var alt for mange af de der "sokke-boder" (10 par sokker for 50,- du ved). Men du fandt da godt nok mange fine sager i år. :-)

  Du skriver du bor i vestjylland – hvor er det mon? Jeg bor i Esbjerg. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg kan fortælle at det ikke har ændret sig så meget desværre:(
   Der er også efter min mening for mange sokkeboder og "made in china" ting men hvis man leder godt kan man være heldig. Vil dog sige at man skal være der når marked starter for at finde de gode ting.
   Har godt nok skrevet vestjylland men bor knap så vest som dig:) Bor i Agerbæk ca 30 km fra Esbjerg, så kommer der jævnligt.

   Slet
  2. Ærgerligt... Synes desværre der kommer flere og flere af den slags boder. :-(

   Agerbæk... Var lige nød til, at tage den på Google Maps for at placere det. Men arbejder i Varde, så har jo hørt om byen. ;-)

   Slet
  3. Hehe, min man er fra Varde og da vi mødte hinanden var han også nød til at google byen, for som dig havde han hørt om den men lige hvor det var vidste han ikke.....

   Slet