fredag den 17. februar 2012

Min første blogaward

I dag har jeg fået denne fine blogaward fra Rikke med bloggen BE My Dragonfly og jeg er rigtig glad for den. Det er fedt at blive hjulpet på vej i blogland og blive påskønnet, takker for det.

Blogawarden er til blogs som har under 100 læsere - en fan idtastisk, da vi indbyrdes har muligheden for at gøre opmærksom på disse blogs  til andre i bloglandet...

Jeg skal give blogawarden videre til 5 blogs og det har været en stor udfordring da jeg jo er lidt grøn i blog verdnen men her er disse jeg nøje har valgt:

Anne med bloggen http://fruflittig.blogspot.com/ som har gode DIY´s og nyder at lave mad fra bunden samt er en af de få jeg ved der laver hybenmarmelade, mums.

Chanette med bloggen http://splejsen-homemade.blogspot.com/ som laver rigtig fine ting i retro stof, jeg er helt vild med hendes nylavede gymnastikpose.

Rikke med bloggen http://smillasmor.blogspot.com/ som har lavet sådan en fin retro kage i blafre design, hvilket har inspireret mig til at lave en kage i stil med denne til Bettemandens barnedåb. Jeg har haft kig på kagen længe.

Katrine med bloggen http://livetivilladallbo.blogspot.com/ som laver de fineste sættekasse, hvor i jeg har søgt inspiration til at lave mine egne.

Mette med bloggen http://pustetrolden.blogspot.com/ som har laved det fedeste fastalavnskostume til hendes datter sidste år og som viser mange kreative ideer frem på hendes blog.

Det er alle blogs jeg nyder at følge/komme til at følge og håber I vil modtage blogawarden.


Aften i dag er blevet brugt på en hagesmække. Jeg købte voksdugstoffet for nogen tid siden i genbrug, kunne bare ikke stå for printet og tænkte at det måtte jeg da kunne lave noget af. Så indtil videre kun denne hagsmække men tror der skal laves flere som skal med og sælges på babybazaren jeg har meldt mig til.

4 kommentarer:

 1. Ej tusind tak :) Jeg er jo også helt grøn i blogverdenen og har aldrig hørt om begrebet før! Skal jeg lægge billedet ud på min blog?? Jeg er bare rigtig glad for du tænkte på mig, en sand blogven :))

  SvarSlet
 2. Tak:) Ja du skal så vidt jeg kunne finde frem til lave et indlæg med billedet og så give 5 personer en blogaward som ikke må have mere end 100 læsere. Pøj pøj med det.

  SvarSlet
 3. Hej Vera,
  Tusind tak for din flotte award.
  Den er jeg super glad for :o)
  Knus Kat

  SvarSlet