torsdag den 23. februar 2012

Erik Kold, min svaghed

Jeg kan bare ikke gå forbi en Erik Kold bøtte i genbrug uden at skulle købe den. Jeg elsker de farverige blomster og de minder de bringer. Min far bruger stadig bøtterne til sukker og kaffe og min mor har campingvognen fyld af de røde blomstrede. Jeg selv samler dem selvfølgelig også men syntes ikke jeg er så god til at få dem brugt så nogle gange må jeg skille mig af med nogle af dem. Disse bøtter har jeg i dag pakket ned for at sende til en glad modtagere...
Min samling er begrænset til nogle få orange blomstred på børneværelset og forskellige smørbokse i en reol i garagen. Håber med tiden at kunne få dem inden for på kontoret/ mit krearum.

6 kommentarer:

 1. Ih Vera jeg kunne sagtens bruge nogen flere!!
  Har du nogen tilbage på lageret som du vil sælge?

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg har en hvid nr 6015 men blomster i samme størrelse som den orange boks.
   Har muligvis også 1 orange boks som vist på billede og den øverste lille brune på billede. Ved det dog først helt sikkert i morgen.

   Slet
 2. åh- jeg synes de orange smør/ margarine bokse er flotte .-) og sjovt at jeg har findet din blog- og kan se noget af det stof jeg har købt af dig via gulog gratis.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, de er også blandt mine yndlings.
   Hvor sjovt med gul og gratis stoffet, håber du har fået glæde af det.
   Jeg er frisk på en byttehandel, har et stykke 60x80cm Marimekko og ½ babybetræk med småfolk. Vil rigtig gerne have blå småfolk men står ikke lige og mangler mere marimekko stof, men ku godt bruge noget retro i grønne farver. Hvis du har noget du vil bytte med?
   Og velkommen til
   :) Vera

   Slet
 3. kíggede lige på dit stof- hvad ville du sige til at bytte noget marimekko og noget småfolk med en anden farve marimekko se her : http://avlebavle.blogspot.com/2012/02/lidt-stemnings-billeder-fra-en-kreativ.html lidt nede på siden :-) og småfolk stof også på samme foto?

  SvarSlet
 4. Det lyder rigtig godt. Kig evt på min blog under stof der er noget grønt, ellers kan jeg lige tage nogle nye foto til dig inden vi aftaler endeligt :-)

  SvarSlet