søndag den 27. januar 2013

Byt en Lap # 1
Her er der rigtig gang i kniven for at få ståret lapper til bloglegen. Jeg har været godt i gang med hjælp fra Valdemar på sidelinjen som syntes han skulle have fat i min skærer. For ikke at han skulle komme til skade, skar jeg så mig selv i fingeren så lapperne må lige holde en pause. Her er et udpluk af de lapper jeg sender afsted de næste par dage.


Mine første lapper kom i fredag. Ellen med bloggen ...her en af dagene... har sendt disse. Mine favoritter er den blå mønstret øverest til højrer og dyrene nederst i midten.
 
Jeg mangler stadig et par bytte makkere, måske du er frisk?
Du kan se hvem jeg eller bytter med her


14 kommentarer:

 1. Ih hvor fine, jeg glæder mig...her er rulleskæreren også meget spændende for børn... selv om de godt forstår at den er skarp!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rulleskærer den hedder, jeg kunne simpelthen ikke komme på det:)
   Poster lapperne i dag.

   Slet
 2. Ih, jeg er nød til at sige, at det er en skøn blog du har :-) Jeg er netop faldet over den, og elsker at du elsker at gøre genbrugs-og loppefund. Jeg kan se vi har meget samme smag, så jeg har skyndt mig at melde mig som fast læser, og glæder mig til at følge dig fremover :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og velkommen til. Jeg har faktisk i lang tid kigget med hos dig i smug, og fulgt dine fine loppefund og ærget mig over at jeg ikke kørte forbi genbrugerne i Vejle når jeg alligevel dagligt er i byen.

   Slet
  2. Du må endelig sige til hvis du skal have tips til de gode genbrugser i vejle, og evt. selskab. Forsøger at begrænse mig selv, og så er det jo bare fedt at kunne hjælpe andre med at genbrugsshoppe :-D

   Slet
 3. Svar
  1. Fedt, hvis du sender en mail med din adresse sender jeg lapper. Min mail er verahaugemortensen@hotmail.com

   Slet
 4. Jeg vil også gerne bytte :-)
  Kh Line

  Kahrkreation@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Super, hvis du sender en mail med din adresse sender jeg lapper. Min mail er verahaugemortensen@hotmail.com

   Slet
 5. Hej

  Jeg vil gerne bytte
  MH
  hellemalene@live.dk

  SvarSlet
 6. Hey - Har du modtaget nogle lapper fra mig endnu? Jeg er igang med at prøve at opspore hvem det er jeg mangler adresser fra ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har modtaget, men mangler din adresse:(

   Slet
 7. Mangler du stadig byttemakkere? Jeg mangler nemlig en masse lapper :)

  SvarSlet