mandag den 25. juni 2012

SÅ fin pude fra Mum22Boys

For et stykke tide siden vandt min allerførste give away hos Mum22Boys og i sidste uge kom posten med en fin rød pakke. Postmanden er en gamel gymnasievenindes far, som altid er frisk og hans kommentar var at sådan en pakke kun måtte indeholde noget fint, og det kunne jeg kun give ham ret:)  
Pakken indeholdt den fedeste pude med broderet aftryk af min søns fødder og hænder samt hans fødselsoplysninger. 



Jeg er SÅ glad for puden og den pynter sådan på Valdemars værelse. Endnu en gang tusinde tak Pia. du har ramt lige plet.


Ellers har der været ret stille på bloggen men satser på at være back, det er ikke sådan når ens computer står af.... Tiden er selvfølgelig blevet brugt på loppe og genbrugsture samt kreative sysler som jeg viser frem inden længe.

Øverste billede viser et af mine seneste genbrugsfund, nemlig et vættæppe med de skønneste blå blomster. Tæppet trænger dog til et nyt kantbånd men til en pris på 9 kr kan jeg godt leve med det indtil jeg får sat et nyt på:)

onsdag den 6. juni 2012

Mobil sleeve a la Binemor


I dag har været en af de der dage hvor jeg har tid ved symaskinen og alt andet har stået stand by. Elsker sådanne dage, men sys desværre der er for lang tid i mellem dem.

Jeg har længe tænk at sy en lækker indpakning til min mobil og i dag fik jeg mig så taget sammen.
Jeg har som sådan fulgt Libbies DIY og den kan varmt anbefalse. Jeg elsker DIY når de er lige til og det virkelig hvad denne er.
 Jeg havde ikke noget tekstil voksdug så brugte bare noget bomuld stof og brugte en knap til at skjule der hvor elastikken sidder fast.
Det brune stof er fundet hos i mor i hendes gemmere og jeg har quiltet med rød tråd.
De 2 røde knapper er selvfølgelig fra genbrug.